ADVIES & TRENDS

Met onze ervaring en kennis van 45 jaar betekent advies voor ons: luisteren naar uw wensen en ideeën om daarna de behoefte te vertalen in een conceptmatig voorstel.
 
BUROMEX 45 JAAR   EEN STUKJE GESCHIEDENIS...

 

Op 22 september 1972 hebben wij op onze locatie Zwammerdam onze 1ste bureaustoel verkocht.

In 1975 zijn wij verhuisd naar het pand aan de Europaweg te Bodegraven.

In 2014 zijn we uiteindelijk na wat  verhuizingen beland op de Lemsteraak 5 in het pand van FORMIDO.

Nu 45 jaar later zijn wij nog actief in de kantoorinrichtingsmarkt.

Wij zijn enorm blij dat diverse relaties welke toentertijd meubilair van ons betrokken, dit nu nog steeds doen.

Het verschil met jaren geleden is, dat wij nu complete inrichtingen mogen verzorgen incl. tapijt, verlichting en scheidingswanden.

Wij zullen dan ook de komende jaren weer met de nodige energie proberen om diverse relaties meubilair te leveren naar aller tevredenheid.

 

het nieuwe werken

kabel

 

 

 

 

WAT IS GOED KABELMANAGEMENT?   WAAROM IS KABELMANAGEMENT MEER NOODZAAK DAN LUXE?
 
het nieuwe werken   kabel


Ieder kantoor en bedrijf heeft ermee te maken, kabels en snoeren; van de PC, beeldscherm, printer, telefoons enz. De kabels wegwerken gebeurt vaak onder of naast de werkplek, waardoor een spaghetti aan kabels en snoeren, bossen stof vasthouden, voor gevaarlijke situaties kan zorgen en het er onprofessioneel uitziet. Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilige en schone werkplek. Dat houdt in geen losse kabels over de vloer of los hangende snoeren achter het bureau. De kabels wegwerken voorkomt het risico op schade aan inventaris en ongelukken met medewerk(st)ers.

 

 


•    kabels en snoeren raken in de knoop
•    je kunt erin blijven hangen en struikelen
•    kans op kabelbreuk
•    het brengt de snelheid omlaag of systeem valt uit
•    de schoonmaak zuigt om de kabels heen
•    vlokken stof hopen zich op tussen de kabels
•    de luchtkwaliteit gaat vervolgens achteruit
•    brandgevaar neemt toe
•    de uitstraling
•    wat zullen uw klanten denken?

 

FELTSTOEL GEMAAKT VAN PET-FLESSEN
Het einde van 60 PET-flessen is het basismateriaal voor elke kuipstoel. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een nieuw materiaal; gerecyclede plastic flessen. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit.

Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. De stabiele kuipconstructie maakt een grote variatie aan modellen mogelijk.  Elk frame heeft zijn eigen zitkenmerken en comfort. Daarmee is Felt breed inzetbaar; van vergaderkamer tot woonkamer en uiteraard geschikt voor projectgebruik.


ergonomie

het nieuwe werken

ergonomie

 

HET NIEUWE WERKEN
Minder vierkante meters, meer werkplezier, minder CO2. Minder kosten en meer ruimte. Ruimte die vrijheid schept en inspireert tot meer inzet, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Een omgeving met de best denkbare voorwaarden. Voor het team, voor het individu. Voor bestaande en nieuwe ICT-faciliteiten. Voor nu en voor straks. Het Duurzame Nieuwe Werken werkt.

Download onze presentatie (28 MB) download

ERGONOMIE
Dit is de wetenschappelijke studie van de mens in zijn relatie tot zijn omgeving. Het is afgeleid van het woord Ergon (werk) en Nomes en moet zorgen dat de veiligheid en gezondheid van de werknemers verzekerd wordt.

Buromex levert daarom op dat gebied diverse producten, zoals monitorarmen, zit- en sta-tafels en ergonomische bureaustoelen welke voldoen aan de laatste arbo normeringen.

 

het nieuwe werken

het nieuwe werken

 

ONTZORGEN
Ontzorgen is onze eerste zorg. Wij bieden één aanspreekpunt, één organisatie om tijdverlies en kosten te besparen. Kortom u concentreert zich volledig op de dagelijkse gang van zaken, namelijk ondernemen.

Buromex werkt vanuit haar centraal gelegen lokatie in Bodegraven met een team om uw inrichtingsvraagstukken te inventariseren. Van eigen logistiek en servicemonteurs, van binnendienst tot projectadviseurs en tekenstudio, wij staan allen graag voor u klaar.

DUURZAAMHEID
Ondernemen is niet alleen geld verdienen. Het is een continue zoektocht naar de juiste balans tussen mens en economie.

Bij onze keuze naar partners waren de belangrijkste issues: milieuvriendelijke producten en duurzaamheid. Ervaring en kennis van Buromex en onze partners is de grondslag van een goed advies.

 

 

WERKEN MET VISIE
 
boom
-
iphone
het nieuwe werken
 
wolk
-
lineaal
ergonomie